Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

17. 08. 2022. 15:24 >> 15:21

DANAS I SJUTRA

Sistematska dezinsekcija na teritoriji Podgorice

Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj nastavlja danas sa sistematskom dezinsekcijom na teritoriji glavnog grada.

"Dezinsekcija koja će se danas vršiti obuhvatiće naselja: Tološi, Mareza, Vranići, Malo brdo, Momišići, Novi grad, Blok V, Kruševac, 1.maj, Sadine, Gornja Gorica, Donja Gorica, Zabjelo (Tuški put, dio oko Titexa, Pobrežje, Ulica Vojislavljevića), Zelenika, Dajbabe i Dahna", navode iz PG Biroa.

Dezinsekcija koja će se obavljati sjutra obuhvata naselja Konik, Nova varoš, Gorica C, Drač, Vrela ribnička, Stari aerodrom, Stara varoš sa Ljubovićem i Čepurcima, Drpe Mandića, naselje Budo Tomović sa Pobrežjem, park šuma Zagorič, naselje Zagorič, Stara Zlatica, Zlatička šuma, Masline (Ibričevina sa zonom oko Ribnice).

"Planirani termini za izvođenje dezinsekcije su od 20 sati do ponoći. Kao i tokom prethodnih priprema za dezinsekcije, pčelari na teritoriji grada su obaviješteni o terminima dezinsekcije. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, jakog vjetra ili kiše, dezinsekcija će biti realizovana u drugim terminama, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", navode iz PG Biroa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније