Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

B.B.

09. 05. 2022. 17:52 >> 17:54

U PODGORICI

Na Sajmu zapošljavanja više od 30 poslodavaca

Sajam zapošljavanja “Tražite posao? Posao te traži!”, koji organizuje Glavni grad Podgorica, otvoren je danas na Trgu Svetog Petra Cetinjskog i trajaće dva dana.

Tom prilikom, gradonačelnik Ivan Vuković je kazao da je Glavni grad imajući u vidu složenu socio-ekonomsku situaciju u Crnoj Gori, odlučio da i na ovaj način pomogne građanima da riješe jedan od najvećih problema, odnosno da pronađu posao.

Vuković je podsjetio da Glavni grad već tradicionalno realizuje brojne programe s ciljem podrške ljudima koji imaju biznis ideje i onima koji mogu otvoriti nova radna mjesta u Podgorici, kao i na projekat razvoja biznis zona koji će promijeniti ekonomsku sliku grada.

Sajem je okupio preko 30 renomiranih firmi, a značajan broj je onih po kojima se Crna Gora prepoznaje na širem poslovnom planu.

“Nadamo se da je ovo način da bar jednim dijelom odgovorimo na problem nezapošljenosti. Volio bih da prije svega vidim mlade ljude danas i sjutra u Podgorici, jer definitivno postoji prostor za novo zapošljavanje. Ovo je prilika za njih i poziv svim ljudima koji su bez posla, koji žele da rade, da pokušaju da za sebe tu šansu obezbijede upravo na našem sajmu”, poručio je Vuković.

Podsjećamo, Sajam će biti otvoren do utorka do 19h i pozivamo sugrađane da dođu i informišu se o ponuđenim radnim mjestima bilo da je riječ o radnoj praksi, sezonskom, pripravničkom radu ili zasnivanju radnog odnosa na neodređeno vrijeme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније