Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ TVCG ]

21. 03. 2021. 16:45 >> 16:45

TRAŽE OBUSTAVU GRADNJE

Protest zbog nelegalnih objekata na Malom brdu

Veliki broj nelegalnih objekata na Malom brdu donio je probleme stanovnicima Vranića i okolnih sela zbog čega su danas protestotovali. Traže da se gradnja zaustavi, donesu planska dokumenta za taj prostor, a ukoliko do toga ne dođe najavljuju nastavak protesta.

Mještani Vranića, Rogama i okolnih sela okupili su se u pet do 12 kako bi i simbolično izrazili protest da je poslednji čas da se zaustavi nelegalna gradnja na Malom brdu. Tvrde da je na toj lokaciji poslednjih par godina izgrađeno čak 103 objekta bez dozvole što je dovelo do problema koji im remete normalan život. Kažu da su reagovali na vrijeme, i više puta pozivali inspkeciju da zaštiti državnu imovinu od uzurpacije.

Okupljeni su naveli i da su kontaktirali nadležno ministarstvo i da su iz Direkcije za inspekcijske poslove dobili obećanje da će svaki nastavak gradnje biti spriječen i procesuiran. POručili su da nijesu protiv gradnje i širenja Podgorice ali da ona mora biti planska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније