Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mediabiro ]

07. 12. 2022. 13:17 >> 13:13

OD OTVARANjA AUTOPUTA

Prošlo više od milion vozila, prihod preko četiri miliona eura

Nakon nešto više od četiri mjeseca od otvaranja auto-puta Bar-Boljare, prethodnih dana, na naplatnim rampama, ekipe Monteputa zabilježile se prolazak milionitog vozila. Za to vrijeme ostavaren je prihod od 4,1 milion eura.

"Od otvaranja auto-puta, tj. od početka naplate putarine u periodu od 21. 7. do 6. 12. do ponoći, prošlo je 1.016.890 vozila, što čini ukupan prihod od 4.118.842 eura", objasnio je rukovodilac službe za naplatu putarine u Monteputu, Bojan Rondović.

Rondović ističe da je dnevni protok saobraćaja sada znatno manji u odnosu na ljetnju sezonu.

"U zimskim mjesecima, iako zima još uvijek nije stigla, prosječan broj vozila koji koristi usluge auto-puta na dnevnom nivou iznosi 5.250. Što se tiče prihoda, oni na dnevnom nivou iznose oko 20.000 eura", kazao je rukovodilac službe za naplatu putarine u Monteputu.

Da je dionica od Smokovca do Mataševa i te kako olakšala putovanje kroz Crnu Goru, mišljenje je koje dijeli veliki broj vozača.

"Vrlo pametna investicija. Zaobilazi se Morača i skraćuje se put", izjavio je vozač iz Novog Pazara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније