Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

13. 09. 2022. 09:29 >> 09:27
1

VUJOVIĆ PORUČIO

"Da se pitanje Željezare pokrene s mrtve tačke, ohrabruju koraci"

Predstavnik radnika Željezare Ivan Vujović saopštio je da na današnjem sastanku kod premijera očekuju da se njihovo pitanje pokrene s mrtve tačke. Koraci resornih ministarstava ih, kako kaže, ohrabruju.

"Vidjeli smo da je Ministarstvo finansija opredijelilo novac za kupovinu akcija i to je ono što su nam premijer i ministar stalno govorili. I ovom prilikom želimo da im iskažemo još jednom povjerenje i zahvalnost", naveo je Vujović.

Naredni korak bi, dodaje, trebao da se desi danas kad bi Ministarstvo kapitalnih investicija trebalo da donese papir o odluci da EPCG može da izađe sa akcijama na berzu.

"Iskreno se nadamo da nema nikog u Crnoj Gori da koči ovaj posao zbog ličnih interesa. Ako ima treba da zna da radnici Željezare to sigurno neće dozvoliti, ma ko on bio. Ćutali smo i trpjeli deset godina i više sigurno necemo. Imamo informaciju da bi danas trebalo da dođe i inspekcija u Željezaru i to je još jedan pokazatelj da je država počela da radi i nadamo se da to neće biti kao i prethodnih godina kad nijesu htjeli da pronađu ništa", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније