Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

L.V. [ MINA Business ]

21. 08. 2022. 15:04   >>  15:01

NA ŠETALIŠTU KRALJA NIKOLE

TO Bar organizovala drugi RiBar fest

Turistička organizacija (TO) Bara organizovala je u subotu drugi RiBAR fest.

Manifestacija se održala na šetalištu kralja Nikole, a brojni posjetioci imali su priliku da uživaju u besplatnoj degustaciji ribe.

"Osim ribe, posjetioci su mogli da uživaju i u lokalnim specijalitetima, crmničkom vinu i drugim primorskim delikatesima, koji su bili izloženi na štandovima", navodi se u saopštenju TO Bar.

Posjetioci su uživali i u bogatom zabavnom programu.

Organizacija ovakve primorske manifestacije, kako je ocijenjeno, obogaćuje i promoviše ponudu barske opštine kao turističke destinacije.

"Miris mora, ukusi ribe i domaćih proizvoda, igra i zabava, obilježili su ovu manifestaciju", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније