Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Gorica Vukićević, Radio CG ]

05. 08. 2022. 14:59 >> 14:56

BEZ DUŽIH ČEKANJA

Auto putem za 15 dana prošlo 157 hiljada vozila

Od početka naplate putarine 21. jula pa sve do 4. avgusta u ponoć, novom dionicom auto puta prošlo je više od preko 157.762 vozila, kaže za Ljeto uz Radio rukovodilac te službe Bojan Rondović.

Na Smokovcu je otvoreno 5 dok su u Mateševu 4 dodatna izlaza, tako da dužih čekanja više nema. Špic je sezone i pojačana frekvencija u saobraćaju kaže Rondović i poručuje da su spremni, ukoliko bude neophodno, da povećaju broj izvršilaca na naplatnim mjestima kako ne bi dolazilo do zastoja.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније