Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

05. 08. 2022. 11:41   >>  11:38 1

AIR MONTENEGRO

Narednih dana moguća kašnjenja letova

Kompanija Air Montenegro saopštila je da će, usljed tehničke neispravnosti jednog vazduhoplova, narednih dana biti moguća kašnjenja njihovih letova.

"Usljed tehničke neispravnosti, avion Airbus 320 će biti van saobraćaja u narednih nekoliko dana što će usloviti promjene u redu letjenja Air Montenegra, kao i moguća kašnjenja", kazali su Air Montenegra.

Kao odgovorna kompanija, kojoj su, kako kažu, bezbjednost putnika, ali i efikasnost prioriteti, Air Montenegro u saradnji sa partnerima čini sve da se iznađe najbolje rješenje kako bi se prevezli svi putnici i realizovali planirani letovi uz što manja kašnjenja.

"Nacionalna avio-komapnija se izvinjava svim putnicima kojima ovo može uticati na promjene planova i datuma putovanja i zahvaljuje na strpljenju i razumjevanju. Normalizacija saobraćaja se očekuje sljedeće sedmice. Podsjećamo putnike da se prije putovanja o svim letovima informišu na sajtu Air Montenegro", kazali su u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније