Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B. [ Mina ]

15. 07. 2022. 15:29   >>  15:41 1

SRBIJA I CRNA GORA

Dogovoreno snabdjevanje poljoprivredno-prehrambenim proizvodima

Predstavnici ministarstava poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i Srbije dogovorili su konkretne korake u cilju obezbjeđivanja kontinuiteta snabdijevanja i cjenovne konkurentnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Generalni direktor Direktorata za poljoprivredu, Miroslav Cimbaljević je tokom radne posjete Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije održao niz sastanaka na kojima su dogovoreni konkretni koraci.

"Posjeta predstavlja nastavak i sprovođenje dogovora nakon susreta potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vladimira Jokovića sa potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislavom Nedimovićem", navodi se u saopštenju.

Cimbaljević se sreo sa pomoćnicom ministra Vedranom Ilić, gdje su dogovoreni konkretni koraci i implementacija dogovora koja je bila na nivou ministara.

Takođe, organizovan je i sastanak sa direktorom Uprave za zemljište Brankom Lakićem, tokom kojeg su razmatrane mogućnosti i predočeni konkretni modeli kada je u pitanju saradnja i implementacija dobrih praksi koje su zastupljene u Ministarstvu poljoprivrede Srbije, koje bi se mogle preuzeti i realizovati u Crnoj Gori.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније