Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ Mina ]

10. 06. 2022. 15:35 >> 15:33
2

DOGOVORENE POJAČANE KONTROLE

UIP odlučna da pomogne Opštini Ulcinj

Uprava za inspekcijske poslove (UIP) odlučna je da sve raspoložive resurse, odnosno tehničku i kadrovsku pomoć, stavi na raspolaganje ulcinjskoj Opštini tokom predstojećih mjeseci kako bi zajednički prevazišli probleme.

Na sastanku predstavnika UIP-a i predsjednika Opštine Ulcinj Omera Bajraktarija, dogovorene su pojačane inspekcijske kontrole tokom predstojećih mjeseci.

"Prisutni su zaključili da će učiniti sve kako ne bi ostavili prostor za nepoštovanje zakona i bilo kakve vrste zloupotreba, a nova lokalna samouprava svojim profesionalizmom ostavila utisak pouzdanog partnera za svaku dalju saradnju", navodi se u saopštenju UIP-a.

Bajraktari je tokom sastanka naglasio važnost saradnje nadležnih institucija na lokalnom i državnom nivou.

On je podsjetio i na problem nedostatka komunalnih policajaca na teritoriji Opštine Ulcinj, kao i problem kontrole naplate boravišne takse.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније