Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

13. 05. 2022. 23:06 >> 23:03

BALOTA

SDP godinama upozoravao na dug Fonda za zdravstvo

U SDP-u ističu da su dugi niz godina upozoravali da je dug Fonda za zdravstvo višemilionski i da se neracionalno troši novac poreskih obveznika.

Potpredsjednik SDP-a Adis Balota ističe u saopštenju da su se njihova upozorenja obistinila i izašlo na vidjelo da Fonda za zdravstvo ima dug od 60 miliona eura.

“Potvrđuju se naša upozorenja, koja smo javno saopštavali duži niz godina da je dug Fonda višemilionski i da se neracionalno troši novac poreskih obveznika. Sada izlazi na vidjelo kako se vodio Fond duže od 10 godina. Ovo je posljedica dugogodišnjih pogrešnih politika i simuliranje reformi. Dominantan razloga jeste uključivanje privatnih apoteka bez kontrole, razbijanje koncepta objedinjenih nabavki za kompletan sistem, kao i generalni izostanak sistema kontrola”, izjavio je Balota.

Kako je kazao, kome je to bilo u interesu nije teško zaključiti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније