Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

12. 05. 2022. 10:05 >> 10:03
2

RAJNKE JOKOVIĆU

Ambasada SAD-a će nastaviti da podržava razvoj poljoprivrede u CG

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država nastaviće da podržava Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede (MPŠV) i razvoj poljoprivrede kroz različite oblike saradnje, kazala je ambasadorka te zemlje u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke.

Ambasadorka SAD-a je to kazala tokom sastanka sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimirom Jokovićem.

Kako je saopšteno iz ministarstva, Rajne i Joković su razgovarali o unapređenju saradnje u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja kao i o ciljevima ministarstva u narednom periodu.

Ministar Joković se, kako se navodi u saopštenju, zahvalio ambasadorki Rajnke na podršci koju je Vlada SAD-a pružala u svim oblastima sa posebnim fokusom na poljoprivredu i ruralni razvoj.

"Tokom sastanka Joković je istakao važnost privrženosti SAD podršci državama regiona na putu članstva u EU i upoznao ambasadorku sa planom rada i programima ministarstva za narednu godinu, koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima", navodi se u saopštenju ministarstva.

Ambasadorka Rajnke je čestitala Jokoviću preuzimanje dužnosti.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније