Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

20. 04. 2022. 12:00 >> 12:03

RADULOVIĆ

Cilj je efikasan finansijski nadzor nad državnim kompanijama

Cilj nam je da postanemo holding kompanija i da uspostavimo efikasan mehanizam finansijskog nadzora nad preduzećima u većinskom vlasništvu države, kazao je izvršni direktor kompanije “Montenegro works” Filip Radulović.

Radović i finansijski direktor kompanije Jovan Gošović razgovarali su sa ambasadorom Francuske u Crnoj Gori Kristijanom Timonijeom.

Kako je saopšteno iz kompanije, tokom sastanka izvršni direktor “Montenegro worksa” upoznao je ambasadora Timonijea sa planovima i ciljevima kompanije.

“Cilj nam je da postanemo holding kompanija i da uspostavimo efikasan mehanizam finansijskog nadzora nad preduzećima u većinskom vlasništvu države”, rekao je Radulović.

Ambasador Francuske Kristijan Timonije, kako se navodi u saopštenju, podržao je rad kompanije “Montenegro works” i poručio da sličan model postoji i u Francuskoj.

“Zainteresovani smo za ovaj projekat i to će za vas biti veliki izazov. U svakom slučaju mi podržavamo Montenegro works i pratićemo vaš rad u narednom periodu”, kazao je ambasador Timonije.

Finansijski direktor „Montenegro worksa“ Jovan Gošović istakao je da je ta kompanija potrebna Crnoj Gori.

"Značajna nam je podrška zemalja u kojima postoji sličan model upravljanja i nadzora nad državnim kompanijama među kojima je i Francuska", kazao je Gošović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније