Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V./Radio Tivat ]

28. 03. 2022. 07:25 >> 07:34
4

DIREKTORICA TO

Tivat računa na goste iz Srbije, direktni letovi dobar potez

U Turističkoj organizaciji (TO) Tivat zadovoljni su posjetom i intersovanjem za turističku ponudu Tivta na Sajmu turizma koji je završen u Beogradu a na kome su na zajedničkom štandu Nacionalne turističke organizacije ponudu Boke Kotorske predstavila tri bokeljska grada. Direktorica TO Tivta Danica Banjević istakla da je posjeta štandu Turističke organizacije bila izuzetno dobra, te očekuje da i ove godine najviše gostiju bude iz regiona, odnosno tržišta Srbije. 

"Prošle godine smo imali izuzetno dobru posjetu iz Srbije, odnosno preko 28.000 dolazaka i više od 290.000 ostvarenih noćenja. Taj rezultat je bio čak bolji u odnosu na rekordnu 2019.godinu, a u noćenjim čak za 14 odsto. Tako će, imajući u vidu aktuelnu sitiuaciju na tržištima Ukrajine i Rusije, fokus biti na regionalnoj kampanji, kao i tržištima Centralne i Zapadne Evrope", poručila je Banjević, a prenosi Radio Tivat. 

To je tek početak, rekla je direktorica tivatske Turističke organizacije, jer uskoro stižu "influenseri iz Srbije koji će u Tivtu boraviti tokom aprila".

Njihov boravak u Crnoj Gori TO će realizovati zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom.

„U maju će tradicionalno uslijediti road show kampanja, a nakon toga i aktivnosti na digitalnoj promociji naše turističke ponude.“, istakla je Banjević.

Tokom sajma ostvareni su brojni kontakti sa partnerima i medijima, a organizovani su i sastanci sa turističkim organizacijama Niša i Kraljeva.

"Imajući u vidu da su ove godine najavljeni direktni letovi iz Niša i Kraljeva, dogovorena je uzajamna promocija naših destinacija. Tako da će nam tokom road show kampanje fokus biti na promociji ponude u tim gradovima, a oni će svoju ponudu promovisati u našem gradu", kaže Banjević. 

Posjetioci štanda su se uglavnom interesovali za cijene u privatnom smještaju i hotelskim kapacitetima, koje su ostale skoro na nivou prošle godine, nije bilo značajnijih promjena. Interesovala ih je i ponuda destinacije koja se odnosi na manifestacije koje će se održavati tokom sezone u Tivtu.

Ukoliko epidemiološka situacija bude stabilna, planirano je organizovanje više koncerata.

"U programu su, u saradnji sa Turističkom organizacijom, najavljene tri ribarske fešte koje će organizovati mjesne zajednice. Tu je ponuda i Porto Montenegra i Luštica Bay, kao i programi Centra za kulturu koji privlače veliki broj turista iz regiona, tako da će biti veoma zanimljivo ljeto u Tivtu" istakla je Banjević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније