Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

18. 03. 2022. 18:13 >> 18:16
5

PREDLOG PEKARA

Vekna hljeba od ponedjeljka 80 centi?

Vekna osnovnog bijelog hljeba od 500 grama od ponedjeljka bi mogla da košta 80 centi, potvrdili su Portalu RTCG predstavnici pekarske industrije.

Kako navode industrijski pekari, predali su trgovcima predlog prema kojem je cijena osnovnog hljeba povećana sa dosadašnjih 52 centa na 64 centa.

Kako pojašnjavaju, trgovci na tu cijenu dodaju PDV koji je sedam odsto i maržu koja je do sada bila 17%, tako da bi cijena hljeba od ponedjeljka mogla da bude 80 centi.

Na takav potez su se, kako navode, odlučili zbog rasta cijene brašna za oko 25 odsto na tržištu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније