Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M. [ Mina ]

19. 02. 2022. 14:06   >>  14:07 1

VELIKA POSJETA

Ski centar Kolašin 1600 obara rekorde

U Ski centru Kolašin 1600 od početka zimske sezone prodato je preko 25 hiljada ski pass-ova i karata za panoramsku vožnju, saopštila je pomoćnica izvršnog direktora Skijališta Crne Gore, Nataša Pajović.

Ona je rekla da su ostvareni rezultati najbolji od otvaranja Ski centra Kolašin 1600, odnosno od 16. februara 2019. godine kada je zvanično počeo sa radom, prenosi Mediabiro.

Pajović je kazala da, kada je u pitanju struktura gostiju, uglavnom dominiraju domaći i gosti iz Albanije.

„Imamo i goste iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tokom prošle sedmice imali smo povećan broj gostiju iz Srbije, koji su se vratili u svoju zemlju sa prelijepim i nezaboravnim utiscima“, navela je Pajović.

Ona je dodala da se nada će svake godine Ski centar Kolašin 1600 privlačiti sve više gostiju iz regiona.

“Snijega ima dovoljno. Nadam se da će sezona trajati do sredine aprila“, rekla je Pajović.

Ona je podsjetila da tokom zimske turističke sezone aktivno rade na pripremi predstojeće ljetnje sezone. Tokom prošlog ljeta organizovani su razni događaji, koji su upotpunili ljetnju ponudu.

„Ove godine ćemo nastaviti sa tom praksom, kako bi cijela godina bila zaokužena“, zaključila je Pajović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније