Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina biznis [ M.L.B. ]

02. 12. 2021. 16:34   >>  16:48

MILATOVIĆ

Pošta na dobrom putu da postane snažna i moderna kompanija

Pošta Crne Gore je na dobrom putu da postane jedna snažna i moderna kompanija, koja će služiti kao primjer dobrog poslovanja, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

On je saopštio da ga raduje novi imidž koji gradi Pošta, kao i unapređenje u poslovanju i uslugama.

Milatović je u srijedu posjetio Poštu i razgovarao sa njenim izvršnim direktorom, Draganom Tufegdžićem, i predsjednikom Odbora direktora, Igorom Bulatovićem, o mapi puta kojim se kompanija mora kretati u cilju ostvarenja zacrtanih strateških ciljeva.

Na sastanku je, kako je saopšteno iz Pošte, bilo riječi o nedavno usvojenom Pravilniku o sistematizaciji i organizaciji radnih mjesta koji predstavlja temelj daljeg razvoja Pošte i njene transformacije u modernu kompaniju.

„Tokom sastanka naglašeno je da je jedna od prioritetnih potreba kompanije integrisani informacioni sistem i da će Pošta u narednom periodu raditi na realizaciji ovog cilja. Razvoj podgoričkog poštansko-logističkog centra je, takođe, preduslov pozicioniranja Pošte kao najozbiljnijeg tržišnog igrača, posebno u dijelu dostave“, navodi se u saopštenju.

Organizaciono unapređenje tog segmenta, kako se dodaje, neophodno je kako bi resursi Pošte bili iskorišćeni na najbolji način.

Razgovarano je i o poštanskoj štedionici, kao jednoj od ključnih ambicija kompanije.

"Formiranje poštanske štedionice podrazumijeva izradu studije izvodljivosti i svakako će biti tema u narednom periodu", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније