Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

02. 12. 2021. 16:10 >> 16:12
6

MILATOVIĆ OBJAVIO

U oktobru 37.000 više zaposlenih

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović saopštio je da je prema upravo objavljenim podacima Monstat-a broj zaposlenih u oktobru 2021. veći je za 37.000 nego u istom mjesecu 2020.

"Ovog oktobra smo imali 202.981 zaposlenih, dok je prethodnog taj broj iznosio svega 165.961. Broj zaposlenih je veći čak i u odnosu na isti mjesec 2019", saopštio je Milatović.

On je poručio da je to još jedan u nizu pozitivnih pokazatelja oporavka crnogorske privrede što se reflektuje i kroz rekordne prihode u budžetu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније