Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 06. 2021. 23:41 >> 23:51
3

ŠEHOVIĆ PITA

"Ko planira prodaju EPCG Srbiji?"

Čija je naša Vlada i ko planira prodaju EPCG Srbiji, pitao je večeras poslanik Socijaldemokrata, Damir Šehović, nakon izjave premijera da je predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Milutin Đukanović pregovarao o prodaji te kompanije sa jednom vladom, ne precizirajući o kojoj državi je riječ.

"Postojala je, kako smo noćas čuli od premijera Krivokapića, namjera nekih predstavnika vladajućih partija u bordu direktora EPCG da prodaju tu kompaniju (Srbiji?), o čemu su predstavnici te države direktno razgovarali sa predsjednikom borda direktora Milutinom Đukanovićem", napisao je Šehović na Tviteru.

Pitao je čija je "naša 'ekspertska Vlada'".

"I zato je premijer Krivokapić odlučio da te vladajuće partije, čijim glasovima je inače izabran za premijera, nemaju većinu u bordu direktora te kompanije, kako bi spriječio tajnu prodaju? Čija je naša “ekspertska” Vlada?", navodi se u tvitu Šehovića.

Premijer je na Televiziji Vijesti rekao da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora, postojati potencijalna opasnost da se EPCG možda proda.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније