Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 01. 2021. 13:25 >> 13:25

KOMPANIJA REAGOVALA

Informacija o garancijama ne odnosi se na Rudnik

Rudnik uglja Pljevlja reagovao je povodom informacije kou je objavio Dan, da je Crna Gora od 2011. do danas platila 220 miliona eura zbog garancija koje je Vlada davala državnim i privatnim preduzećima.

Iz Rudnika uglja navode da se ta informacija ne odnosi se na Rudnik uglja Pljevlja.

"Naime, našoj kompaniji na teret državnog budžeta nikada nijesu izdate garancije u posljednoj deceniji, pa time nijesu ni mogle biti realizovane, kao ni otplata kredita u 2014. godine kod NLB banke u iznosu od pet miliona eura. Izvor informacija trebao je biti precizan u podacima na koji rudnik se pomenuti podatak odnosi", navode iz Rudnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније