Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 01. 2021. 10:50   >>  11:00 5

ZAKAZAO SASTANAK

Abazović s najvećim privrednicima

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima, saopšteno je iz Vlade. Cilj sastanka je da se u direktnom razgovoru sa privrednicima detaljnije upozna sa stanjem u privredi usljed krize izazvane pandemijom Covid-19.

Sastanak je zakazan za ponedjeljak, 25. januar sa početkom u 10 sati, u vili „Gorica“.

“Cilj sastanka je da se Vlada u direktnom razgovoru sa privrednicima detaljnije upozna sa stanjem u privredi usljed krize izazvane pandemijom Covid-19, izazovima sa kojima se privrednici u ovom trenutku susrijeću, mogućnostima razvoja i privrednog oporavka”, navodi se u saopštenju.

Sastanku će, Abazovića, prisustvovati i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније