Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

25. 11. 2020. 17:58 >> 18:01
4

MARKOVIĆ U BP

U interesu građana do posljednjeg dana

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas radove na kapitalnim projektima u opštini Bijelo Polje – skijalište Cmiljača, infrasktruturne projekte u okviru Đalovića pećine i školu „Dušan Korać“ i tom prilikom kazao da svi projekti odlično napreduju i da će Vlada do posljednjeg dana raditi u interesu građana.

"Mogu sa zadovoljstvom istaći da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu. Od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen. Na ovaj način potvrđujemo da ispunjavamo programske ciljeve ove Vlade i naravno da do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana Bijelog Polja, Sjevera i Crne Gore i ispunjavamo obećanja koja smo dali“, kazao je premijer.

Predsjednik Vlade je izrazio zadovoljstvo dinamikom i stepenom izvedenih radova i poručio da će uraditi sve da ovi ključni kapitalni infrastrukturni projekti i u opštini Bijelo Polje i na Sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu jer je to, kako je naveo, u interesu građana, Crne Gore i njene ekonomije i razvoja i višeg standarda svih građana.

Sa predsjednikom Vlade kapitalne razvojne projekte obišao je i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније