Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business/rtcg.me

25. 11. 2020. 13:23 >> 15:19
5

DRUGI SASTANAK

Novi i odlazeći ministri spremni na saradnju

Radni sastanak ministara finansija i ekonomije, Darka Radunovića i Dragice Sekulić, sa kandidatima za ministre u novoj vladi bio je konstruktivan, a intenzivnu komunikaciju će nastaviti naredne sedmice.

Kandidat za ministra finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, kazao je nakon sastanka da bi naredni trebalo da bude održan u ponedjeljak ili utorak.

Spajić je na pitanje da li će budžet biti pripremeljen do kraja godine, odgovorio da se tome nadaju i da prema tom cilju rade.

„Sastanak je bio konstruktivan i ovaj put. Nastavljamo sa tehničkim radom“, rekao je Spajić novinarima.

On je, komentarišući Nacrt koji je pripremila odlazeća vlast, saopštio da je vrlo teško dati bilo kakve ocjene.

„Ne bismo da paušalno ocjenjujemo, nego bazirano na činjenicama. Sačekaćemo za takve ocjene“, dodao je Spajić.

On je kazao i da bi o izazovima koje vidi u budžetu govorio kada preuzme funkciju.

Iz Ministarstva finansija je ranije saopšteno da je radni sastanak protekao u konstruktivnom razgovoru, uz obostranu kooperativnost i spremnost na saradnju.

Podsjetimo u ponedjeljak je održan prvi sastanak predstavnika Ministarstva finansija s kandidatima za ministre o aktuelnoj ekonomskoj situaciji i stanju u javnim finansijama.

Tada ni kandidati za nove ministre, kao ni iz Ministarstva finansija, nijesu otkrivali detalje razgovora.

Milojko Spajić, kandidat za ministra finansija kazao je tada da je dobro što su počeli dijalog, jer je situacija u državi ozbiljna.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније