Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 11. 2020. 18:00   >>  18:00 4

SEKULIĆ PORUČILA

Ličnom odgovornošću da sačuvamo plate i penzije

Radna mjesta i plate zaposlenih, a samim tim i penzije i socijalna davanja, možemo sačuvati jedino poštujući propisane mjere, bez izuzetka, poručila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

"Apelujem na sve pojedince i organizacije da strikno poštuju propisane mjere. Zdravlje naših građana je na prvom mjestu" poručila je miniatarka povodom novih mjera, danas donesenih od strane NKT-a.

Istakla je da je sada na ispitu pojedinačna odgovornost.

"Međutim, moramo voditi računa o ekonomiji, radnim mjestima velikog broja zaposlenih i njihovim zaradama kako bi sačuvali egzistenciju naših građana i porodica. Sada je na ispitu naša pojedinačna odgovornost da poštujemo mjere i budemo odgovorni", poručila je Sekulić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније