Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business, Objavila: R.P. ]

09. 02. 2019. 08:09   >>  07:38

BRENDIRANJE DOMAĆEG

Najbolje iz Crne Gore u Delti

Sajam Najbolje iz Crne Gore, na kojem će učestvovati proizvođači iz svih krajeva Crne Gore, biće održan danas i sjutrau tržnom centru Delta City.

Organizatori su saopštili da će na tradicionalnoj poljoprivrednoj manifestaciji Najbolje iz Crne Gore učestvovati proizvođači vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mlijeka i mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja i organskih proizvoda.

"Raduje nas i ovogodišnje ogromno interesovanje proizvođača, koji nam dolaze iz svih krajeva Crne Gore. Cilj nam je da pomognemo, naročito manjim proizvođačima, da njihovi proizvodi nađu što lakše put do kupaca" navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da žele da utiču na svijest potrošača da kupuju što više domaće proizvode, te da domaći prehrambeni proizvodi postanu brendovi i kao takvi rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

"Tokom dvodnevne manifestacije posjetioci će moći da kupe proizvode, direktno od naših proizvođača, te da se u neposrednom kontaktu upoznaju sa procesom proizvodnje", rekli su organizatori.

Prema njihovim riječima, da je projekat Najbolje iz Crne Gore uspješna priča najbolje govori podatak da manifestaciju posjeti oko 20 hiljada posjetilaca.

Sajam je otvoren od deset do 22 sata, oba dana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније