Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

26. 09. 2024. 19:20 >> 19:20

u susret proslavi dana vojske

Pukovnik Klikovac: Doprinos vojnih penzionera nije zaboravljen  

Vojska Crne Gore organizovala je gađanje i ručak za vojne penzionere i predstavnike kompanija koje sarađuju s VCG, u susret proslavi Dana Vojske, 7.oktobra, saopšteno je iz ministarstva odbrane.

 

Načelnik Štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Mitar Klikovac, izrazio je zahvalnost i poštovanje prema bivšim pripadnicima Vojske, koji su svojim radom i zalaganjem postavili temelje moderne crnogorske vojske.

“Pukovnik Klikovac je istakao da su vojni penzioneri i dalje važan dio vojne zajednice, čiji doprinos nije zaboravljen te da su oni živi svjedoci tradicije, hrabrosti i predanosti Vojske Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Takođe, zahvalio je predstavnicima kompanija koje sarađuju s Vojskom Crne Gore, naglasivši da je njihova podrška ključna za funkcionisanje i razvoj vojnih kapaciteta.

“Saradnja sa civilnim sektorom je od izuzetne važnosti za uspješno izvršavanje zadataka, i ovakvi događaji služe kao prilika za produbljivanje međusobnih odnosa i jačanje partnerstva”, istakao je pukovnik.

Program gađanja omogućio je učesnicima da osjete dio vojničke svakodnevice, dok je zajednički ručak predstavljao priliku za neformalno druženje i razmjenu iskustava među vojnim veteranima i predstavnicima civilnog sektora.

“Vojska Crne Gore će i dalje raditi na očuvanju i njegovanju odnosa s vojnim penzionerima i partnerima, te će kroz slične aktivnosti nastaviti da doprinosi jačanju zajedništva i solidarnosti”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније