Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

26. 09. 2024. 08:05 >> 08:10
Čitaj mi:

U NIKŠIĆU, PETNJICI, ROŽAJAMA...

MPNI: Riješen problem grijanja u više škola

Završena je instalacija novog grijanja u JU OŠ ,,Balotiće“ u Rožajama čija je vrijednost radova oko 120.000 eura, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI). Učenici ove škole su se u prethodnom vremenu grijali uz pomoć peći na čvrsta goriva. Novi sistem grijanja je radijatorskog tipa, sa centralnom kotlarnicom.

“Takođe, završeno je postavljanje grijanja u JU OŠ „Trpezi“ u opštini Petnjica. Vrijednost ugovora je iznosila oko 78.000 eura. Radovima je obuhvaćena zamjena kotla, dimnjaka i jednog dijela radijatora”, kaže se u saopštenju.

Naglašavaju da je zamijenjena i kompletna radijatorska mreža u objektu JPU ,,Dragan Kovačević“ u Nikšiću, vrijednosti oko 80.000 eura, tako da će naši mališani moći bezbrižno da provode vrijeme u tom objektu tokom zimskog perioda.

Osim toga, dodaju, završena je i zamjena ventilacije u kuhinji i instalirana nova oprema sa napama i kanalima u JU Dom učenika i studenata Cetinje vrijednost oko 40.000 eura.

“Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija nastavlja svoj rad u cilju unapređenja obrazovno-vaspitnog sistema u okviru kojeg će škole, vrtići, studentski domovi i ostale obrazovno-vaspitne ustanove, biti adekvatno opremljeni kako bi stvorili što bolje uslove za njihovo školovanje”, zaključuju u MPNI.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније