Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г. [ TVCG ]

04. 02. 2023. 16:18 >> 16:47

GENERALNI DIREKTOR PORUČIO

Raonić: Poštovanje ljudskih prava osnovna vrijednost RTCG

Grupa građana okupila se ispred ispred Direktorata za medije kako bi izrazili protest zbog, kako kažu, kršenja ljudskih prava u Javnom servisu, prenosi Televizija Crne Gore. Sa protesta su tražili ostavku generalnog direktora Borisa Raonića, i kompletnog menadžmenta. Tim povodom Raonić je kazao da garantuje da je poštovanje ljudskih prava osnovna vrijednost RTCG-a, te da sve kolege i građani koji su nezadovoljni mogu da dođu kod njega i razgovaraju tokom cijelog dana.

Na protestu je Aleksandra Radoman Kovačević kazala da je ovo priča o ljudskim pravima.

"Predmet je bio korišćenje jezika, ali najviše pažnje zapravo bi trebalo posvetiti tom segmentu koji se odnosi na ljudska prava, osobito novinara koji su negdje ne samo od menadžmenta RTCG, nego bismo mogli reći i od jednog broja ljudi iz političke elite ili vladajućih struktura, na udaru jedan duži vremenski period", kazala je Radoman Kovačević.

S druge strane, Raonić kazao je da sve kolege i građani koji su nezadovoljni mogu da dođu kod njega i razgovaraju tokom cijelog dana.

"Sve kolege i građani koji su nezadovoljni mogu da dođu da razgovaramo tokom cijelog dana. Ne bih volio da zbog netačnih informacija, građani steknu pogrešnu sliku o reformama u Javnom servisu. Garantujem da je poštovanje ljudskih prava osnovna vrijednost RTCG, a ona je jedan od stubova državnosti Crne Gore", istakao je Raonić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније