Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Lj.V. / M.L.B. ]

25. 01. 2023. 15:32 >> 20:13
4

NA HRVATSKOJ OBALI

Pronađeno tijelo dječaka kod rta Oštro

Tijelo trinaestogodišnjeg N.V. pronađeno je kod rta Oštro, na hrvatskoj obali, potvrđeno je iz hercegnovske policije Radiju Crne Gore.

Potraga za dječakom trajala je osam dana.

Da je tijelo dječaka pronađeno za Javni servis je potvrdio Mitar Tadić, rukovodilac stanice kriminalistike Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Trinaestogodišnji N.V. iz Herceg Novog nestao je 17. januara oko 22 sata sa šetališta Pet Danica.

Njega su talasu povukli u more dok je sa drugom boravio na šetalištu.

Na primorju je tada bio na snazi crveni meteo alarm zbog olujnog juga i kiše, a nadležne službe su pravovremeno izdale upozorenja građanima na opasnost od nevremena.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније