Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.

20. 01. 2023. 15:41   >>  15:38

PROCIJENIĆE ŠTETU OD NEVREMENA

Ministarstvo će izaći u susret poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će i sada izaći u susret našim poljoprivrednicima jer smo prilikom intervencije prošlog puta prepoznali glavne probleme i otklonili ih, saopšteno je iz tog Vladinog resora. Zato će, kako su kazali, sada još brže i efikasnije odgovoriti izazovima.

"Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede sa zabrintošću i pažnjom prati novonastalu situaciju u opštinama koje su pogođene poplavama, usljed kojih je veliki broj poljoprivrednih proizvođača i poljoprivrednog zemljišta ugrožen, čiji su vlasnici pretrpjeli značajne štete", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva poručuju da čvrsto stoje uz građane, kao i sve organe lokalnih samouprava i Vladinih institucija, "uz uvjerenje da u skladu sa svojim nadležnostima i mogućnostima u mjeri mogućeg čine sve da pomognu i riješe primarne probleme kako poljoprivrednih proizvođača tako i svih ugroženih građana u Crnoj Gori".

"Po povlačenju i okončanju elementrane nepogode, Ministarstvo će obrazovati Komisije za procjenu štete, koje će biti na raspolaganju poljoprivrednim proizvođačima. U koordinaciji sa Vladom Crne Gore preduzećemo sve mjere da u najvećoj mogućem obimu pomognemo ugroženim poljoprivrednim proizvođačima i građanima Crne Gore", kazali su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније