Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

07. 12. 2022. 14:03   >>  14:06

ROK 10. DECEMBAR

Za stručno osposobljavanje do sad 2.538 prijava

Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.

Navode da rok za prijavljivanje potencijalnih korisnika Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem ističe 10. decembra, u 12 sati.

“Svi potencijalni korisnici koji su u proceduri prijavljivanja prošli korak 1, u skladu sa navedenim rokom, imaju mogućnost da završe prijavljivanje, odnosno odrade preostale korake 2 i 3 zaključno sa 12. decembrom 2022. godine, u 15 sati”, navode u Ministarstvu prosvjete.

Podsjećaju da stručno osposobljavanje korisnika traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od 12 mjeseci i kao uslov za polaganje odgovarajućeg stručnog ispita sa stečenim visokim obrazovanjem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније