Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

02. 12. 2022. 13:05 >> 13:02

POVODOM DONACIJE

Britanska ambasadorka posjetila nikšićku policiju

Britanska ambasadorka Karen Medoks posjetila je Odjeljenje bezbjednosti Nikšić i sastala se sa Dragoljubom Pekovićem načelnikom tog Odjeljenja. Povod sastanka, kako je saopšteno, bila je donacija Britanske ambasade kroz koju se jačaju kapaciteti Regionalnog Centra bezbjednosti "Centar".

Članovi delegacije britanske ambasade su nakon sastanka obišli i novu adaptiranu kancelariju u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić – Stanici kriminalističke policije, gdje se radi sa maloljetnim licima.

Iz Uprave policije podsjećaju da je ova kancelarija posebno adaptirana, uz podršku britanske ambasade posredstvom britanske Uprave poreza i carina, a koja je namijenjena za boravak djece koje su žrtve nasilja u porodici.

"Ova adaptirana kancelarija ima za cilj da doprinese zaštiti djece od prestupnika, unaprijedi kapacitete pružalaca pomoći u oblasti prava djeteta, prevenciju ponovnog činjenja istih ili sličnih deliktnih radnji", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније