Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.

25. 11. 2022. 19:47 >> 19:45

ZABILjEŽEN NAPREDAK

OEBS objavio drugo istraživanje snage brenda RTCG

Organizacija za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) objavila je na svojoj internet stranici istraživanje snage brenda Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) koje je danas predstavljeno javnosti.

Drugo istraživanje snage brenda RTCG sprovedeno je od strane agencije za istraživanje javnog mnjenja DAMAR plus tokom novembra 2022. godine. Kao i u slučaju prvog istraživanja, i drugo po redu nacionalno sveobuhvatno istraživanje je za primarni cilj imalo dobijanje relevantnih informacija o tome kakva je svijest javnosti o brendu RTCG i percepcija o njegovom programu.

Istraživanje pokazuje snažan rast RTCG na svim nivoima.

Podaci su pokazali da Javni servis zauzima prvo mjesto po učestalosti i omiljenosti kod građana Crne Gore. Po tim podacima, TVCG i TV Vijesti dijele prvo mjesto sa 27 odsto povjerenja. .

Takođe, istraživanje je pokazalo da je sve veći broj posjeta Portalu te da je Radio Crne Gore sve popularniji.

Rezultate istraživanja snage brenda RTCG možete pogledati na OVOM LINKU.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније