Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

23. 10. 2022. 18:38 >> 18:41
1

UPC NA AERODROMU

Od državljanina Srbije oduzeto neprijavljenih 19.000 eura

Uprava prihoda i carina saopštila je da je danas na Aerodromu Podgorica kod D.S. iz Novog Sada pronašla i oduzela neprijavljenih 19.900 eura.

Carinski službenici Aerodrom Podgorica u saradnji sa službenicima granične policije danas su u 11:30 sati pretresli prtljaga putnika D.S. iz Novog Sada u prostoriji za pregled neprijavljene robe.

“Tom prilikom pronađeno je, u kartonskoj kesi, neprijavljenih 19.900 eura”, saopštila je Uprava prihoda i carina.

Putnik D.S., kako navode, doputovao je helikopterom iz Beograda u 11 sati i 12 minuta u pratnji pilota i kopilota.

“Izvršen je takođe i detaljan carinski pregled vazduhoplova kojim je doputovao. Protiv navedenog lica pokrenut je predlog za sprovođenje prekršajnog postupka, a novac koji je predmet postupka oduzet je do okončanja istog. Navedenom licu je izdata Potvrda o privremenom oduzimanju sredstava plaćanja”, saopštila je Uprava prihoda i carina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније