Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina biznis/M.L.B. ]

06. 10. 2022. 18:20   >>  18:25

CGES - MASLINARSKO DRUŠTVO

Najavili intenzivnu promociju maslinarske proizvodnje

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) i Maslinarsko društvo (MD) Boka potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji i najavili početak informativnih i edukativnih aktivnosti na intenzivnoj promociji maslinarske proizvodnje.

Iz CGES-a su naveli da se sporazumom, koji su potpisali izvršni direktor CGES-a Ivan Asanović i izvršna direktorica Maslinarskog društva Vesna Đukić, ozvaničila postojeća saradnja i stvorila osnova za njeno dalje jačanje.

“Udruživanjem snaga, CGES i MD Boka, usaglasili su da će u nastavku planirati i sprovoditi niz aktivnosti sa ciljem uvećanja resursa i znanja za unapređenje njihovih djelatnosti”, rekli su iz CGES-a.

Izvršni direktor CGES-a Ivan Asanović podsjetio je da je ta saradnja počela kroz CGES-ovu kampanju „Naša maslina“.

„Dali smo konkretan doprinos razvoju maslinarstva u Boki sa posađenih hiljadu sadnica maslina, iako čvrsto vjerujem da to nije konačan broj. Nadam se da smo tim činom makar malo uticali na podizanje svijesti o značaju očuvanja životne sredine i ulaganja u nju”, kazao je Asanović.

Direktorica MD Boka Vesna Đukić, naglasila je važnost potvrde dobre saradnje, ne samo u pogledu razvoja maslinarske kulture u Boki i šire, već i kroz ostvarivanje budućih ciljeva značajnih za maslinare.

“CGES i MD Boka već narednih dana započeće informativne i edukativne aktivnosti, kojima će se intenzivno raditi na promociji maslinarske proizvodnje i pokazati primjer društveno odgovornog poslovanja”, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније