Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

06. 10. 2022. 12:16 >> 12:16

MONTEFARM SAOPŠTIO

Stigle vakcine protiv sezonskog gripa, distribucija naredne sedmice

Skladištu Montefarma danas su isporučene vakcine protiv sezonskog gripa, a zainteresovani građani se već od sljedeće sedmicu mogu informisati kada i gdje će moći da je prime, saopšteno je iz Montefarma.

Ističu kako je četvorovaletna vakcina "VaxigripTetra", proizvođača "Sanofi Pasteur-Francuska", isporučena skladištu Montefarma.

"Nakon ispunjenja svih strogo kontrolisanih i zakonom regulisanih propisa kada su vakcine u pitanju, naša ustanova će od ponedjeljka otpočeti distribuciju navedene vakcine svim javnim zdravstvenim ustanovama u kojima se vrši imunizacija", kazali su iz Montefarma.

Napominju da je na osnovu procjene Instituta za javno zdravlje (IJZ) za sezonu 2022/23, tenderskom nabavkom obezbijeđeno 23.785 doza, u vrijednosti od 185.285 eura.  

"Građani se početkom sljedeće sedmice mogu interesovati kod svojih izabranih ljekara kada i gdje mogu primiti vakcinu protiv sezonskog gripa", navode iz Montefarma.                                                                            

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније