Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.  [ TVCG ]

18. 09. 2022. 10:31 >> 10:30
3

KOVAČEVIĆ

"Između dva praznika u Nikšiću urađeno više značajnih projekta"

Nikšić danas obilježava Dan opštine, a između dva praznika urađeno je više značajnih projekta. Konačno je počelo i saniranje deponije Mislov do.Od juna je otvoreno skoro tri hiljade radnih mjesta, kaže predsjednik Opštine Marko Kovačević.

Kovačević kaže da će najkasije za dva mjeseca biti sanirana deponija Mislov do, dok se ne izgradi regionalni centar. Ohrabruje, kaže otvaranje radnih mjesta

"Prema podacima Monstata od juna je 3 hiljade osoba manje na birou rada. To su zvanični državni podaci", ističe Kovačevič.

Vjeruje da će se uspješno završiti aktuelna pričao preuzimanju Željezare od strane Elektroprivrede.

Direktorica lokalne turističke organizacije Slavka Grgurević kaže da Nikšić postaje grad u koji se sve više dolazi. Ističe da je ove godine veći broj noćenja i dolazaka turista, pa očekuje rekordnu posjećenost do kraja godine.

"Za prvih 8 mjeseci ove godine, u Nikšiću je bilo 67,4 odsto više noćenja i 91,3 odsto više dolazaka. To govori da je Nikšić posao glrad u koji ljudi dolaze. Došlo je do ekspanzije organizacija raznih događaja i manifestacija, koje su doprinijele većoj posjeti", kazala je Grgurević za TVCG.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније