Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

28. 08. 2022. 14:28 >> 14:44

ČESTITKA MARTINOVIĆA

"Kolašin zaslužuje bolju budućnost"

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović čestitao je sugrađankama i sugrađanima Dan opštine Kolašin.

Svim sugrađankama i sugrađanima čestitam Dan našeg grada, našeg Kolašina, kao i Veliku Gospojinu svima koji je, sa svojim gradom, slave, navodi se u saopštenju Martinovića.

"Grad koji volimo, kojem se vraćamo, iz kojeg nikad ne odlazimo, kojem znamo svaku stopu, svaki kamen, čijim se uspjesima radujemo kao svojima, za čiju sudbinu vezujemo svoje, grad heroj, nikad pobijeđen, nikad se predao, ni odustao, i danas se junački bori za svoj razvoj i budućnost nas, njegovih građana", istakao je Martinović.

On je naveo da želi da pri svakom povratku u njega, vidi ga ljepšeg, snažnijeg, vedrijeg, nasmijanijeg, zadovoljnijeg, jer Kolašin to zaslužuje,a zaslužuju i svi oni koji ga osjećaju i doživljavaju svojim.

"Uz želju da takvih u budućem periodu bude sve više, voljeni grade, još jednom ti čestitam praznik", zaključio je Martinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније