Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

20. 08. 2022. 08:24 >> 09:10
2

PROTIV KONCESIJE

Završen protest Tivćana

Slobodni građani Tivta, počeli su u 8 sati  protest u tom gradu, protiv bilo kakvih odluka da se Aerodrom Tivat  proda ili da u zakup. Protest je završen nakon što su magistralom došli do aerodroma, gdje su poslali poruku Vladi da neće dozvoliti potencijalnu koncesiju.

Grupa građana, kako kažu,  želi da skrene pažnju da Aerodrom Tivat nije nešto što če da koristi strani investitor.

"Aerodrom Tivat nema nijednog predstavnika iz Tivta u Upravnbom odboru aerodroma. O koncesiji se poduže priča, imovinsko pravni odnosi nijesu riješeni. Naši preci su za sitne pare prodavali svoju zemlju ili su je poklanjalai da bi unaprijedili turističku ponudu grada, i danas treba neko to da da pod koncesiju. Vrijeme je da kažemo stop, to je naša zemlja", poručila je jedna od mještanki Sandra Sindik u razgovoru za Vijesti TVCG. 



Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније