Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

19. 08. 2022. 18:41   >>  18:38

BRĐANIN - VILSON - SKOT

Dobra saradnja sa SAD u svim oblastima

Direktor Uprave policije sastao se danas sa Megan Vilson, direktorkom Mirovnog korpusa u Albaniji i Crnoj Gori  i Luisom Skotom, regionalnim atašeom za bezbjednost u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, gdje su razgovarali o saradnji predstavnika Mirovnog korpusa u Crnoj Gori i službenika Uprave policije u rejonima djelovanja volontera Mirovnog korpusa.

"Prilikom susreta sagovornici su govorili o aktivnostima edukativnog karaktera koje će Volonteri Mirovnog korpusa, kada se stekne uslov za njihov povratak, sprovoditi u školama i lokalnim zajednicama u Crnoj Gori, a u skladu sa bilateralnim sporazumom izmedju Vlade Crne Gore i Mirovnog korpusa. Direktor je ukazao na izuzetno plodotvornu i uspješnu saradnju koju Uprava policije realizuje sa SAD-om na svim nivoima, i iskazao uvjerenje da će se ona nastaviti i kroz saradnju sa predstavnicima Mirovnog korpusa kroz pružanje podrške Uprave policije kada je u pitanju sigurnost i bezbjednost volontera tokom njihove službe u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Kako kažu, u završnici sastanka direktor Brđanin je zahvalio sagovornicima na prijateljskom odnosu, i poželio uspjeh u daljem radu uz ponovljenu otvorenost za buduću saradnju u svim segmentima od obostranog interesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније