Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

17. 08. 2022. 16:30 >> 16:27
2

ADŽIĆ

Nijesmo demantovali Radunovića, bilo više poziva ka policiji

Nijesam nikad saopštio u koliko je tačno sati bio poziv građanina koji je prvi obavijestio policiju o tragediji na Cetinju 12. avgusta, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić. On je dodao da ni Uprava policije u svojim saopštenjima nije izričito potencirala tačno vrijeme prvog poziva.

"Ono što je stav Uprave policije je da se vremenski period na registrofonu i telefonu građanina ne poklapa. Dok se ne sprovede istraga i utvrde sve činjenice i okolnosti ne možemo znati. Formirana je komisija za istragu, Direktorat za nadzor je preuzeo aktivnosti i tek nakon kompletne slike i svih informacija, izjava aktera koji su tog dana bili na mjestu zločina možemo imati precizne informacije", kazao je Adžić.

On je istakao da nijednom nijesu demantovali Aleksandra Radunovića da je uoči pucnjave prvi poziv policiji uputio u 15 sati i 22 minuta.

"Ono što je rečeno je da se vremenski ne poklapa satelitski snimak na registrofonu i na telefonu", ponovio je Adžić.

Ministar je kazao i da su svi pozivi snimljeni i da je danas bio u OB Cetinje da bi preslušao pozive i poručio da je u istom vremenskom intervalu bilo poziva više građana, a ne samo onaj koji je uputio Radunović.

Kazao je i da nema mogućnosti da se miješa u operativni rad policije ali i da je upoznat sa njihovim radom.

"Službenici su prvog trena poslije poziva reagovali i uputili patrolu na lice mjesta. O svemu što policija radi dobijam informacije i javnost će biti upoznata detaljno i znati ako je bilo jednog jedinog propusta", kazao je Adžić.

Podsjećamo, Cetinjanin Aleksandar Radunović Popaj četiri puta je pozvao policiju u petak, 12. avgusta, kako bi obavijestio o pucnjavi u naselju Medovina, potvrdio je on Portalu RTCG.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније