Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.T.

07. 08. 2022. 14:30 >> 15:28

NEDOSTATAK INFORMACIJA

Problemi putnika se nastavljaju

Čitaoci portala koji su za danas imali let iz Frankfurta za Podgoricu avionom kompanije Air Montenegro (broj leta MNE 301) ističu da im je let pomjeren za sjutra u 17.50. Problem je kako navode, u tome što ih o tome, kompanija nije obavijestila.

Juče ih je kako kažu, kompanija informisala da će let koji je predviđen za danas, biti pomjeren sa 14.35 na 15.00. No informaciju o tome da će ipak morati sjutra da putuju, dobili su na šalteru aerodroma.

Našem portalu su kazali da je let predviđen za danas i to za jedan broj putnika dok će drugi, ipak morati da sačeka.

Putinici se pitaju zašto nijesu blagovremeno informisani i koji su kriterijumi presudili prilikom razvrstavanja putnika.

Najgore od svega je, kako kažu, što još nemaju potvrdu iz kompanije o sjutrašnjem letu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније