Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

07. 08. 2022. 11:25 >> 11:22
1

ĐUROVIĆ I BOJOVIĆ TRAŽE

Inspekcija za privredni kriminal da istraži problem prosvjetara

Poslanici Demokratskog fronta i članovi Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport Dejan Đurović i Dragan Bojović posjetili su prosvetne radnike koji štrajkuju u Budvi, gdje su konstatovali da je trenutna situacija posljedica kombinacija i poslova bivšeg režima koji je sasvim degradirao prosvjetnu djelatnost, a prosvjetne radnike u Crnoj Gori doveo do prosjačkog štapa.

Poslanici DF-a su naglasili da će kao članovi Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi nadležni hitno reagovali.

Prosvjetarima su napomenuli da su već zahtijevali održavanje sjednice Odbora na koju bi se pozvali predstavnici ministarstva, Sindikata prosvjete, kao i predstavnici Organizacionog odbora prosvjetnih radnika u štrajku, kako bi se došlo do najefikasnijeg rješenja.

Đurović i Bojović su pozvali inspekciju za privredni kriminal da se što prije uključi i istraži ovaj slučaj u kome, sve su prilike, postoje elementi više krivičnih djela, zbog čega budvanski prosvjetari godinama ispaštaju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније