Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

01. 08. 2022. 14:52   >>  17:55 1

BAR - BEOGRAD

Željeznički saobraćaj u prekidu, na teritoriji Srbije iskliznuo vagon

Saobraćaj na pruzi Bar - Beograd je u prekidu jer je na Infrastrukturi Željeznica Srbije na dionici Priboj–Bistrica na Limu iskliznuo jedan vagon teretnog voza, saopšteno je iz Željezničkog prenosa Crne Gore (ŽPCG).

"Organizacija međunarodnog putničkog saobraćaja vršiće se autobusima od voza 430 za 431 i 432 za 433 između stanica Prijepolje teretne i Priboja u organizaciji "Srbija voz" a.d. Beograd", navodi se u saopštenju ŽPCG.

Iz ŽPCG dodaju da usljed nastalih okolnosti, danas neće biti kola za prevoz praćenih automobila. Nadaju se brzoj normalizaciji saobraćaja.

Kako prenosi agencija Beta u toj nezgodi nije bilo povrijeđenih, ali je oštećena željeznička infrastruktura Srbije.

Infrastruktura željeznice Srbije je navela da će nastojati da u što je moguće kraćem roku popravi prugu, kako bi željeznički saobraćaj što prije ponovo bio uspostavljen.

Kompanija Srbija Voz saopštila je danas da putnici mogu dobiti novac za vozne karte koje nisu iskorišćene zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi.

"Putnici, koji zbog nastale situacije, žele da odustanu od putovanja vozom, imaju mogućnost refundacije sredstava za kupljene vozne karte u iznosu od 100 odsto na prodajnim mestima u stanicama Beograd Centar i Zemun. Novčana sredstva biće vraćena u gotovini ili uplatom na račun, po izboru putnika", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније