Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

30. 07. 2022. 11:21 >> 11:27

PROJEKAT CEROVO, RTCG I MZ

Adaptirano šest zdravstvenih objekata za više od 60.000 eura

Završen je projekat “Za ljepše zdravstvene ustanove” Ministarstva zdravlja, Radio televizije Crne Gore i kompanije "Cerovo", u okviru kojeg je renovirano i adaptirano šest zdravstvenih objekata u Crnoj Gori. Sandra Strugar iz kompanije Cerovo kazala je da je probijen budžet od 60 hiljada eura koji je prvobitno planiran. Rukovodilac marketinga u RTCG Đorđe Kustudić kazao je da je zadovoljan projektom i da je najbitnije da je sve kvalitetno urađeno.

Sandra Strugar iz kompanije Cerovo kazala je da je prioritet bila bolnica u Brezoviku.

“Tu smo radili renoviranje četiri kupatila i zamjenu sobnih vrata. Projekat je uspješno završen za mjesec”, kazala je ona i dodala da je osoblje rado učestvovalo u radovima.

Kada je riječ o Domu zdravlja u Herceg Novog, radovi su se odvijali tokom noći, da bi ustanova tokom dana bila funkcionalna.

“Tu su se radili molerajsko-farbarski radovi, probijanje zidova i postavljanje vrata”, objasnila je Strugar.

U Gusinju su adaptirana dva kupatila u zdravstvenoj ustanovi, a zatim je ekipa nastavila u Plav, gdje je na dječijem bloku Bolnice odradila tri kupatila.

“Objekat u Boanu bio je u najgoroj situaciji, nije imao elementarne uslove za rad. Pored svih planova koje smo imalin da radimo, naišli smo na probleem krova koji je prokišnjavao. Tako da smo sa partnerima odradili problematične djelove krova, pa nastavili unutrašnje radove”, kazala je ona.

Adaptacijom pet kupatila u zdravstvenoj ustanovi na Žabljaku završeni su radovi.

“Rok je probijen nekih mjesec dana zbog iznenadnih i neplaniranih dodatnih radova”, kazala je ona.

Budžet je bio od 50 do 60 hiljada eura.

“Mi smo uglavnom dali više jer smo znali da će biti neočekivanih stvari. Konačnu cifru još nemamo”, kazala je ona.

Rukovodilac marketinga RTCG Đorđe Kustudić kazao je da je projekat bio više nego složen.

“Istakao bih veliki doprinos koleginice Vlatke Raičković, a zatim i koleginice Rakonjac, kolege Kumburović”, kazao je on.

Kustudić je kazao da je dogovor o akciji postignut za pet minuta prošle godine u septembru.

“Moram da pomenem doprinos tadašnje ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović koja nas je uputila u neuralgične tačke zdravstvenih ustanova”, kazao je on.

Umjesto pet gradova, urađeno je šest.

“Probijen je i budžet, ali je sve kvalitetno urađeno. Zahvalni smo našim producentima i snimateljima koji su rijedno radili”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније