Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

19. 07. 2022. 15:14   >>  15:11

BOŠKOVIĆ - ALŠAMSI

Danilovgrad može biti zanimljiv investitorima iz UAE

Opština Danilovgrad u narednom periodu pripremiće projekte koji mogu biti zanimljivi investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u cilju otvaranja novih radnih mjesta i poboljšanja kvaliteta života stanovnika te opštine, najavio je predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković nakon radnog sastanka sa ambasadorkom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Nabilom Alšamsi.

Kako navode u saopštenju Opštine, Bošković je kazao da su tokom sastanka predstavljene mogućnosti Opštine Danilovgrad za ulaganje investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Ovo je prvi radni sastanak na kojem smo koncipirali šta možemo da ponudimo kao lokalna samouprava sa svojim resursima. Predstavnici Ujedinjenih Arapskih Emirata pokazali su zainteresovanost za ulaganje u određene grane privrede, naročito u sektorima promocije konkurentnosti, investicionog ambijenta, poljoprivrede i energetike, rekao je Bošković.

Najavio je da u narednom periodu planiraju sastanke sa ostalim ambasadorima u cilju dovođenja novih investitora u Opštinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније