Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

17. 07. 2022. 15:13   >>  15:24 6

MANDIĆ PORUČIO

Andrijevica pokazala snagu i oslobodila se bivše kriminogene i antisrpske vlasti

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, čestitao je Dan opštine Andrijevica predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, potpredsjedniku Opštine Veselinu Raketiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću i svim građanima Andrijevice.

"Veoma sam ponosan što je Andrijevica pokazala snagu i oslobodila se okova bivše kriminogene i antisrpske vlasti, što je preduslov za svaki dalji uspjeh. Jedino se domaćinskim odnosom i pažnjom prema svakom stanovniku ovog mjesta može krenuti naprijed, što vi nesumnjivo činite", istakao je Mandić.

On je kazao da je Andrijevica dala mnogo Crnoj Gori i da je država dužna da se adekvatno oduži gradu Limske doline, te da smo svjedoci da ona to nije činila u prethodnim decenijama, a u budućnosti rezultate može dati jedino zaokret od takvog odnosa.

Kako navodi lider NSD, pošto andrijevački kraj raspolaže velikim resursima i prirodnim ljepotama, posjeduje i ozbiljan potencijal za otvaranje novih radnih mjesta i oživljavanje Vasojevića.

Mandić dodaje da je za tako nešto veoma važno imati otvorene granice i brži protok roba i usluga, a to je posebno pogodno za privredni razvoj pograničnih centara.

"Kao kulturna i obrazovna stanica, ovaj grad je dao mnoge intelektualce i umjetnike koji su doprinijeli napretku čitavog regiona. To je još jedan razlog zašto je Andrijevici potrebno ukazati posebnu čast i reći da je dala primjer kako su nastajali velikani u kraju nadarenih ljudi. Srećan praznik", zaključuje se u čestitki Mandića.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније