Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

14. 07. 2022. 09:11 >> 09:09
5

DPS ZAHTIJEVA

"Hitno smijeniti Pekovića zbog incidenata u Nikšiću"

Nikšićki DPS optužio je načelnika Centra bezbjednosti u tom gradu, Dragoljuba Pekovića, da je direktno je odgovoran za incidente koji su se juče dogodili nakon proslave Dana državnosti. Iz te partije traže njegovu hitnu smjenu.

“Militantni kleronacionalisti, sa jasnim obilježjima i namjerama, imali su nažalost asistenciju policije kako bi izveli svoj jučerašnji naum. O tome nedvosmisleno svjedoče i snimci koji su preplavili društvene mreže, a na kojima se jasno vidi kako pripadnici Uprave policije propuštaju provokatore čime su direktno omogućili izazivanja sukoba”, navodi se u saopštenju.

Zbog navedenog, DPS traži hitnu smjenu Pekovića.

“Očekujemo izvještaje o tome da li su procesuirani članovi vjerskih paramilitarnih grupa Tvrdoš i Zavjetnici koji su predvodili izgrednike o čemu, takođe postoje brojni snimljeni dokazi. Od ovih zahtjeva nećemo odustati, baš kao što ne odustajemo od odbrane građanske, multinacionalne, antifašističke i evropske Crne Gore”, zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније