Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

06. 07. 2022. 10:33   >>  10:52 1

DEMOKRATE

"Policija brzo reagovala u slučaju napada na Mrvaljevića"

Demokratska Crna Gora, oštro osuđuje napad na visokog funkcionera Demokrata Danila Mrvaljevića i njegovu porodicu. Kako su naveli u saopštenju medijima, Danila Mrvaljevića nožem je napao prijatelj, kako navode, jednog od šefova balkanskog narko-kartela.

Demokrate tvrde da su Mrvaljevića i njegovu majku koja je u sedmoj deceniji života napali nožem.

“Ovo je ko zna koji po redu napad na visokog funkcionera i uzornog građanina Cetinja, Danila Mrvaljevića. Ko zna koji po redu napad, a svaka procjena ANB-a do sada je bila takva da njemu ne prijeti opasnost od napada, pa se pitamo da li ANB uopšte postoji i za koga radi, ako se ne brine o bezbjednosti svojih građana”, navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da se oživljava stara praksa novih koalicionih partnera.

“Napadači, ohrabreni visokopozicioniranim osobama u bezbjednosnom sektoru na čelu sa Zoranom Lazovićem, nastavili su u svom maniru obračune sa političkim oponentima bivšeg režima, sada ojačani GP URA-om i SNP-om”, navodi se u saopštenju.

Demokrate zahvaljuju na brzoj reakciji direktora Uprave policije, koji je učinio sve da se ovaj događaj rasvijetli, da se počinilac privede pravdi i da pruži svaki vid operativne pomoci Danilu Mrvaljeviću i njegovoj porodici.

“Poručujemo svima onima iz podzemlja i “nadzemlja” - da možete da zastrašujete, prijetite, pratite, poganjate, prebijate, prisluškujete, ali da nas, dok hodamo ovom zemljom, nećete zaustaviti u naumu da uspostavimo stabilnu, evropsku i pravnu državu u kojoj će se svaki građanin osjećati bezbjedno i sigurno”, zaključili su iz te partije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније