Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

04. 06. 2022. 22:06 >> 22:04

RAIČEVIĆ - RADIČEVIĆ

Bar da bude domaćin rukometnog kampa za djevojčice

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas proslavljenu crnogorsku rukometašicu Jovanku Radičević. Oni su razgovarali o ideji organizacije Rukometnog kampa za djevojčice u Baru, koji bi nosio ime naše rukometašice, navodi se u saopštenju.

Međunarodni kamp, namijenjen djevojčicama od 12 do 18 godina iz država regiona, okupio bi veliki broj stručnjaka i trofejnih trenera iz oblasti rukometa koji bi djeci prenosili svoja znanja i iskustva.

Predsjednik Raičević pozdravio je ovakvu ideju i zahvalio se što su prepoznali potencijale koje Bar nudi za razvoj ove ideje, posebno u smislu sportske infrastrukture i ambijenta koji je idealan za razvoj mladih talenata u sportu.

On je najavio da će lokalna uprava podržati ovakav projekat jer je sport najbolji reprezent i grada i države, ali i da je ovo sjajna prilika da mladi uče od najboljih u rukometu.

Radičević je poručila da je za Bar vežu prvi koraci u sportu te da želi da omogući mladima da uz velike rukometne zvijezde razvijaju svoje potencijale i postanu vrhunski sportisti.

Sa sastanka je poručeno da će zajedničkim naporima ovaj Međunarodni kamp sigurno postati tradicionalni sportski događaj u Baru, te da se njegova relizacija očekuje u junu naredne godine, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније